D2 Uni 59

DIABLO II

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2008-08-05 14:03:10

Sonyck

Administrator

Valinor TAK czy NIE

Moim zdaniem to dobry pomysł bo wiele zyskamy i w sumie nic nie stracimy

#2 2008-08-05 14:08:01

TomaszF

Użytkownik

Kordy matki: 4:72:10

Re: Valinor TAK czy NIE

A co będziemy z tego mieli a jakie sa zagrożenia?

#3 2008-08-05 14:11:47

andrewg

Użytkownik

trzeba ustalic na jakich zasadach:jak sie bedzie sojusz nazywac- kto bedzie rządzic itd. no chyba ze to zostalo ustalone; osobiscie nie chce stracic d2-mam sentyment do tej gry dlatego wstąpilem do tego sojuszu reasumując - chciałbym poznać warunki fuzji

#4 2008-08-05 14:18:03

SolSwistak

Użytkownik

No ok wojna jak wojna..dla mnie by było spoko, ale gdzieś za tydzień bo mam już zamówioną flotke właśnie do wojny( 50 panców ) których produkcje puszcze jutro o 16....osobiście dla mnie wojna może być, ale niewiem jak dla innych...czujecie sie na siłach pod względem floty ??

#5 2008-08-05 14:45:22

Grakel II

Użytkownik

POPIERAM SONEGOOO  jestem z toba

#6 2008-08-05 15:15:20

SolSwistak

Użytkownik

ciekawe czy jak złoma dostaniesz tez bedziesz sie tak cieszył...hmmm ?? bo ja bym wolał doprodukować co trzeba

#7 2008-08-05 18:12:29

Tequila994

Użytkownik

Ja tez jestem za w końcu w kupie siła!!! Kupy nikt nie ruszy... czyli ogólnie jestem na TAK!!!

#8 2008-08-05 20:49:34

SolSwistak

Użytkownik

Ehe...ale kupa jak kupa w końcu się rozłoży....i będzie nawóz ;]]]

#9 2008-08-06 06:26:22

Sonyck

Administrator

Macie wszyscy racje w sumie.
Warunków jeszcze nie ma ale chciał bym żeby było mniej więcej tak:
Nazwy nikt nie traci czyli wymyslec coś ciekawego z diablo i valinorem np. Valinor Diablo ^^ ładnie wygląda XD
Po drugie zyskamy akademie czyli na wypadek wypowiedzenia wojny kto by tam nie chciał brać udziału przeszedł by do akademii no i wiadomo ze słabsi gracze już by tam byli.
Jak noy wróci to jeszcze  nim trzeba by pogadać xD

#10 2008-08-08 08:31:20

noy

Administrator

Ja chcé tylko wiedziec kto to jest, z kad pomysl fuzji na razie. jak mozesz napisz na forum, jak wroce 16stego to max 17stego wszystko poodpowiadam. Pozdro Wam wszystkim. Ale tak na starcie moim zdaniem jezeli fuzja to oni do nas. nigdy inaczej ;p

FS- niby minutka a dupe ratuje

#11 2008-08-08 08:55:14

Sonyck

Administrator

Noy nie ma różnicy bo nazwa będzie dwuczłonowa więc i tak trzeba będzie wszystko zmienić Nikt nie chce zmieniać nazwy wiec będzie valinor diablo ^^ powstanie też akademia dla graczy od nas i od nich z liczba punktów mniejszą niż 10k.
myślę że to by było wszystko ^^

#12 2008-08-09 12:43:29

noy

Administrator

Diablo valinor lepiej brzmi to po pierwsze ;D A teraz dalej. Rangi maja chujowe, mysle ze moglbyby przejsc nasze. Strona sojuszu, wiadomo trzeba by bylo zmienic.

Hmm ogolnie chyba jestem za- valinor to maly sojusz, maja duzo punktow. Mogloby byc dobrze, przydadza sie nowi porzadni graczem, a do glownego moznaby prog spokojnie do 20k mysle moznaby wlnac (sami mamy 10 graczy powyzej 20k i oni chyba 5ciu- wszyscy) z kolei do ak 5k (ci co maja mniej zostaja). 15 graczy w glownym sojuszu to moim zdaniem dobra ilosc a przeciez z ak beda dochodzic z czasem. No i trzebaby podzielic rzady w ak na pol- czesc nasi (osobiscie nie mam kandydatury ale moze jachym albo kaz?). I moze tarantino od razu by zostal jak by sie dalej tak szybko rozwijal. To tyle z mojej strony, jak cos nowego to nie wiem kiedy odpisze, moze jeszzce niedlugo bede mial jak sie do kafejki internetowej zawinac.

Pozdro bracia i SIOSTRO, ktora i tak forum nie czyta ;p

#13 2008-08-09 20:08:47

kazuyoshi

Użytkownik

ja jestem za, i mogę zostać w ak by podjąć rządy

#14 2008-08-11 10:30:49

Sonyck

Administrator

hehe kaz ale w akademi juz sprawuja rzady;P wiec nic z tego.
Juz nie gram ale fuzje trza by do konca doprowadzic bo chyba wiem najlepiej o co chodzi xD

#15 2008-08-11 14:15:45

SolSwistak

Użytkownik

No właśnie na jakim etapie stanęło ?? Ja osobiście wolał bym nową nazwę wspólnego sojuszu...jakąś taką bardziej poważną niż Diablo 2 ;p od roku w diablo nie pykam, ale to moja ulubiona gra poza cs'em i swatem 4 ;p co wy o tym sądzicie ??

#16 2008-08-11 14:23:28

Sasori

Użytkownik

Kordy matki: 4:324:5

Haha a to niby ja mam więcej czasu na grę a brat sobie na forum siedzi cały dzionek xD Rzeczywiście najlepiej jeśli Ty z Noyem doprowadzicie fuzję do końca. Myślę że to dobry pomysł bo przybędzie 5 dobrych graczy, a akademia pomoże znaleźć uzupełnienia. Co do nazwy to Diablo Valinor nieźle brzmi i ma sens.

#17 2008-08-11 17:28:38

kazuyoshi

Użytkownik

a może diablo 3? xD

#18 2008-08-11 20:27:36

SolSwistak

Użytkownik

a może odrazu dodatek wprowadzimy diablo 3 lord of destruction ?? nie no Diablo Valinor to widać że połączone 2 sojusze są....powinna byc wspólna nazwa jakaś...i jakaś kosmiczna ;p a wiesz co na to Valinor ?? jaką oni chcą nazwe jestem ciekaw

#19 2008-08-12 14:52:40

Sasori

Użytkownik

Zagadam do Valinorów żeby jakoś szybko i sprawnie ta fuzja się odbyła.

#20 2008-08-12 19:05:54

noy

Administrator

Valinor Diablo ma sens, nie ma problemu jezeli mam zalatwiac, ale to po przyjezdzie. A Sony'ego niezle opieprze za skonczenie gry, moze wroci ;pp

Witam Cie bracie Sony'ego w soju ;D

Mysle ze w ak tez powinna byc zmieniona nazwa i outfit i ktos od nas tam powinien wpasc. w koncu my mamy jakby troszke wiecej czlonkow i tez powinnismy miec jakas kontrole... Juz nie moge sie doczekac azeby sie dowiedziec dlaczego sony nie gra, bo wiadomosci jak moge patrzec raz na pare dni to jestem w stanie zobaczyc 1/4;p

#21 2008-08-13 05:36:32

Sasori

Użytkownik

Przywódca VALINORÓW zgadza się na nazwę ale nie chce żeby przechodzili oni do nas -_- I chce żebyśmy używali ich forum -_- Chyba to normalne że 4 osoby łatwiej przenieść niż 18 a forum wypadałoby nowe zrobić no ale zobaczymy co odpisze.

[EDIT]
Dzisiejsza odpowiedź:
08-13 09:58:59      JaTuTylkoSprzatam [1:201:5]      Brak tematu Odpowiedzi
    Już na tym uni raz przechodziłem do innego soja i robiłem forum już 2 razy. I nie chcę wszystkiego robić od nowa po raz kolejny dlatego mam nadzieję że jednak dołączycie do nas. Pozdro

Ostatnio edytowany przez Sasori (2008-08-13 11:15:27)

#22 2008-08-13 18:29:14

noy

Administrator

lol, ktory gracz smiga tak po sojuszach... ja uwazam ze rpzechodzenie wszystkich do nich to pomylka. albo oni do nas albo sorry- moje zdanie ktorym popieram Cie Sasori. A zrobic nowe forum to nie takie znowu wielkie wysilki. Forum sie robi ¬ 20 minut max + moze godzinka na dojechanie opcji... No chyba ze sami to swoje forum napisali- wtedy zwracam honor. Podjálbym sie zrobienia forum ale nie gwarantuje ze bedzie dokladnie takie jak ma byc, bo zaden ze znawca- ot sam 2 fora zrobilem i to dawno. Tyle ze to nie jest moja opinia o forum a kolegow z informatycznej )

Dziwne fochy stroja bo raczej oni wiecej na tym soju zyskaja

#23 2008-08-13 19:35:38

Sasori

Użytkownik

Co do forum to można by się z nimi zgodzić bo ich forum jest według mnie dużo lepsze(kolorystyka, avatary, estetyka). Ale co do przejścia nie możemy popuścić.

Stopka forum

RSS